Om oss

VI TILLVERKAR OCH SÄLJER MATERIALSÅ ATT DU KAN VARA KREATIV

Alla behöver vi vara kreativa för att må och trivas bättre i livet. Det finns många studier som påvisar kopplingen mellan just kreativitet och en positiv hälsopåverkan.

Var kreativ!

Det började med att Ingrid köpte ett tennarmband då hon var ung och därefter blev hon varse om att det var många som ville ha ett tennarmband. Ingrid köpte material och började på egen hand att göra tennarmband. Ett hantverk som hon fastnade för och som sedan utvecklades till att tillverka tenntråd och sälja material till andra kreativa hantverkare.

Pewter of Sweden startade år 2000 och finns i norra Sverige med naturen runt hörnet. Vi erbjuder ett brett urval av naturmaterial och andra tillbehör. Vi tillverkar all spunnen tråd och renhornsknapparna själva medan vi säljer bland annat renskinn som vi skär till remsor i olika bredder.

Med lång erfarenhet av tennarmband och dess hantverk kan vi ge dig kunskap, tips och råd. Vi erbjuder kurser för att göra tennarmband. De finns tillgängliga som fysiska träffar med någon av oss som ledare. Vi har också beskrivning med text och bild eller videokurs.

Företaget drivs av Ingrid och Mats samt den yngre generationen Elin och Sofia.

Vilka är vi?

Mats Andersson

Ingrid Andersson

Elin Andersson

Sofia Andersson

Varför välja oss?

Produkten – Tenntråd av hög kvalité som är tät och jämn vilket gör att den ser bra ut och håller bättre.

Utbildning – Vi har kurser för tennarmband. De är tillgängliga som fysiska träffar, textbeskrivning med bilder samt video. Det är detaljerade beskrivningar och finns på svenska och engelska.

Personlig service – Ring eller mejla oss om du har funderingar. Tillexempel om våra produkter eller tennarmband, vi försöker gärna hjälpa dig med ditt hantverk.

Leverans och orderhantering – Vi levererar över hela världen och strävar efter att skicka beställningar snabbt.

Långsiktigt – Ett familjeföretag där den yngre generationen arbetar i företaget och är väl förberedd att fortsätta i samma anda.

Utveckling – Vi utvecklar företaget och produkterna.