Kurser för tennarmband

Var kreativ!

Alla behöver vi vara kreativa för att må och trivas bättre i livet. Det finns många studier som påvisar kopplingen mellan just kreativitet och en positiv hälsopåverkan.

Att göra tennarmband kan vara ditt fritidsintresse eller ditt arbete.

Hos oss kan du gå en kurs med någon av oss som kursledare. Du får då individuell hjälp, det är trevligt att träffas och vara kreativ tillsammans med andra människor.

Grundkurs

Här får du individuell hjälp och du lär dig grunden för att göra ett armband. Kursen utgår ifrån ett startkit bestående av en enkel modell av armband. Färg är valbar och väljs ut när du kommer till kursen. Du får med en fin trälåda för ditt armband. Du kan också välja att köpa mer startkit eller material efter kursen för att göra fler armband hemma, då är det lättare att komma ihåg hur du gjorde.

Längd: Tills ditt armband är klart. Ca. 3 timmar.

Antal deltagare: 5-8 stycken.
Antal deltagare: Från en person om kursen hålls i Sörbyn på en vardag mellan 8.30-15.30.

Plats: Bodens kommun i Sörbyn. Förslag på annan plats är möjlig.

Fika ingår. Meddela eventuella allergier samt om du är hundallergiker.

Pris: 695 kr. All material som behövs ingår.

Heldag

Här gör du mer än ett armband. Är du nybörjare börjar du med ett startkit och gör en enkel modell för att lära dig tekniken. Därefter gör du vilken modell du vill med tillgång till hela vårt sortiment av material. Här är det bara fantasin som sätter gränser!

Längd: 7 timmar.

Antal deltagare: 5-8 stycken.
Antal deltagare: Från en person om kursen hålls i Sörbyn på en vardag mellan 8.30-15.30.

Plats: Bodens kommun i Sörbyn.

Fika ingår och lunch kan antingen ingå eller att ni tar med själv. Meddela eventuella allergier samt om du är hundallergiker.

Hör av dig om du/ni är intresserade samt för prisinformation. Eftersom alla gör den modell de vill ingår inte material i priset. Efter kursen kan du välja bland allt material och köpa mer för att göra hemma.

Flera träffar

Kan se ut på olika sätt. Utifrån ett startkit eller att ni gör vilka modeller ni vill. Antal träffar väljer ni själv.

Längd: ca. 2 timmar

Antal deltagare: 5-8 stycken.
Antal deltagare: Från en person om kursen hålls i Sörbyn på en vardag mellan 8.30-15.30.

Plats: Bodens kommun i Sörbyn.

Förutom tennarmband kan vi även hålla i kurser för hundhalsband/hästpannband eller vapenrem.

Kurser för personer från andra länder
Vi har även kurser utformade för personer som vill resa hit från andra länder för att gå en kurs i några dagar. Antal deltagare är då från en person och kursen utformas efter dig/er. Språket är svenska eller engelska. Hotell och stugor finns i närheten med gångavstånd. Förutom kursen får du uppleva en frisk luft och den norrbottniska naturen. Läs mer om boende och andra aktiviteter här.
Du/ni kan också gå grundkursen som är ca. 3 timmar då är antal deltagare 3-8 personer (Läs mer ovan).

 

Instruktionsvideo

Vi erbjuder även en instruktionsvideo. Perfekt för dig som bor långväga. Videon är kostnadsfri och utgår ifrån vårt startkit. Du beställer startkitet på vår webshop och kan se videon på vår youtube kanal. Videon finns tillgänglig på svenska och engelska.

Intressanmälan