BESTÄLLNING
Du beställer enklast i vår webbshop och genom att registrera ett konto kan du se dina tidigare beställningar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på e-post info@pewterofsweden.com eller ringa på nummer: 0706440313.

Du är även välkommen att besöka vår fysiska butik i Sörbyn. Men vi har inte fasta öppettider så ring gärna innan 0706440313.

BETALNINGSSÄTT 
I webbshopen erbjuder vi betalningar mot betalkort och Swish.

Kortbetalning, 

Swish, betala enkelt och smidigt med mobilen.

PRISER
Priserna i vår webbshop visas inklusive moms för Sverige och för privatpersoner inom EU.
Övriga betalar varorna exkl. moms. Företag i EU måste ange sitt VAT nummer och då dras momsen automatiskt av vid kassan.

LEVERANSER
Om beställd vara finns i lager så skickar vi normalt din order inom 1-3 vardagar (Transport tiden tillkommer). Leverans sker till platser i Sverige, Europa samt till länder utanför Europa. Det inträffar tyvärr att vissa produkter tar slut i vårt lager. Om detta inträffar kontaktar vi dig angående delleverans eller om du vill ha din order levererad på annat sätt.

I Sverige är frakten från 49 kronor.

Försändelserna skickas med postnord, dhl eller ups beroende på var, när och vikt.

Du kan också välja att hämta dina varor i vår butik (Sörbyn 401, 961 97 Gunnarsbyn) eller i Boden (Trångfors), då blir det ingen fraktkostnad.

FELPUBLICERING
Vi reserverar oss för prisjusteringar, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkt texter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material. Vi reserverar oss för att vissa varor kan utgå eller slutförsäljas.

ÅNGERRÄTT
Enligt distansavtalslagen har du som privatkund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan (gäller ej företag). När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi tillbaka det belopp du betalat för varan/varorna. Returnerade varor ska vara i oförändrat skick och paketeras väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten. Faktura skall alltid skickas med då du ångrar hela ditt köp. Brevet/paketet ska INTE skickas som postförskott eller mot efterkrav. För returadress se nedan.

REKLAMATION
En vid leverans trasig eller felexpedierad varan bör returneras inom 14 dagar. Kontakta oss via e-post eller telefon innan du returnerar en vara. Önskas pengar åter för varan räknas detta som ångerköp se info under rubrik ”ångerrätt”.

ÅTERBETALNINGAR
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.

RETURADRESS
Kontakta oss innan du returnerar en vara:
Pewter of Sweden
Sörbyn 401
961 97 GUNNARSBYN
SWEDEN.

Om du reklamerar en vara till Postorder ska den skickas som brev/paket inte som postförskott eller mot efterkrav. Skicka alltid med en förklaring och ange returorsak. Ångrar du hela ditt köp skicka med fakturan. Returnera väl förpackat i emballage.

PERSONREGISTER
I samband med registrering av konto och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att vi ska kunna fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter till tredje part.

INFORMATION OM COOKIES
Läs mer här om hur vi använder cookies.

 

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss på e-post: info@pewterofsweden.com eller på telefon 0706440313.

 

Pewter of Sweden
Sörbyn 401
961 97 Gunnarsbyn
SWEDEN
Organisationsnummer: 969669-7557
VAT: SE969669755701